Foreign Trade News

Romania exports cars, transport equipment worth over EUR 7 bn in first 4 months of 2014
BUSINESS | NINEOCLOCK | AUGUST 22ND, 2014

Romania exported, in the first four months of this year, cars and transport equipment worth 7.352 billion euros, by 671.3 million euros over the level in the same period of 2013, according to the data centralized by the National Statistics Institute (INS). The imports of cars and transport equipment stood at 6.547 billion euros, by 467.6 million euros higher than those in the period January to April 2013. Thus, a surplus of 804.4 million euros was recorded on this segment.

... read more


Editorial

“Prima oara nu te vor lua in seama, apoi vor rade de tine, apoi vor lupta impotriva ta, apoi vei castiga !” Mahatma Gandhi

"Private Business Club este un proiect unic, asta-i cert. Am incercat din rasputeri sa inteleg toate detaliile dar cred ca de fapt inca nu le-a descoperit nimeni pe toate. Sunt extrem de multe oportunitati si idei si intr-un mod foarte interesant toate se leaga, aproape ca si cum cineva le-ar fi gandit chiar pe toate de la inceput.

Am facut un mic studiu de piata si am mai descoperit anumite parti din acest proiect si pe la altii, dar cate o idei, o directie. Am gasit cateva carduri de discount cu care probabil este cel mai simplu sa faci confuzie si sa spui ca s-ar asemana, in fapt daca era asa de simplu probabil ca reuseam sa inteleg si eu mai mult si nu eram dupa doua zile inca avida sa imi dau seama cum pot castiga din recomandarea partnerilor. pbClub ofera foarte multe oportunitati, cardul de reduceri este unul dintre ele, poate cel mai simplu beneficiu dar cu siguranta nu cel mai important, fiindca daca luam in calcul oportunitatile de castig prin simplele recomandari de membri sau mai complicatele recomandari de parteneri, deja ne gandim la mize mult mai mari care intra in joc. Acum am realizat cat pot sa economisesc si prin platforma speciala de gestiune a produselor financiare pentru membri pusa la dispozitie de partenerul principal. Este primul articol pe aceasta tema, dar voi reveni."

Alexandra Simiriuc

PBCLUB OPENING


In the presence of a significant number of members and partners "Private Business Club" has been officially launched. The project is based on the idea of ​​creating a community of people who enjoy a variety of business advantages.

In the presentation gave in the opening event held on the 15th floor of the Piraeus Tower in Bucharest, Mr. Dragos Nichita, founder and coordinator of the project, said: "PBCLUB is based on a unique concept in Romania, consisting of the combination of three elements: the need for cost optimization of any person or entity, appropriateness of extending activity in the financial sector and the desire to obtain additional gains".

... read more